Ekonomi Më shumë

Miratohet buxheti i parë

Prej tvteuta10:58, 3 Prill 2015

 Komuna më e re në Mal të Zi miratoi njëzëri  buxhetin për vitin në vijim si dhe planin e investimeve. Buxheti është planifikuar në shumë prej 695.450 eurove. Kryetarja e komunës Anela Çekiq, tha se janë të vetëdijshëm për problemet e mëdha që ka kjo komunë dhe se shpresojnë ti zgjidhin ato në mënyrë periodike. Kuvendit Komunal të Gucisë, pas presionit të vazhdueshëm të këshilltarëve të LD në MZ, në mbledhjen e 6, është vendosur flamuri shqiptar krahas flamujve boshnjakë e shtetëror,- njoftojnë mediat e Podgoricës.

  • 1

    Radio