Aktuale Më shumë

Mbledhja e Kuvendit Komunal javën e ardhshme

Prej tvteuta10:47, 19 Dhjetor 2015

Dje është zhvilluar mbledhja e kolegjumit ku është vendosur  se kur do të mbahet seanca e radhës e kuvendit te Ulqinit, kryetari i Kuvendit Komunal Fuad Haxhibeti deklaroj se ai do të jetë në  fillim të javës se ardhshme ku do të shqyrtohen pikat e rendit te dites qe kane te bejne me kredine e shumes prej 4 milion e 250 mije euro,me rebalancin e buxhetit te vitit 2015,dhenien e pelqimit per hipoteke si dhe per punetoret te cilet jane teprice teknologjike qe me vullnet te tyre do te leshojne vendin e punes.

Sipas Haxhibetit keto pika  nuk do të kalojnë pa kundërshtime.

  • 1

    Radio