Aktuale Më shumë

Mandiq: Opozita të përkrah një kandidat

Prej tvteuta09:54, 31 Dhjetor 2016

Njëri nga liderët e Frontit Demokratik Andrija Mandiq, tha se opozita duhet të veprojë s në vitin 2013 dhe të mbështesë një kandidat për president. Ai tha se ishte pikërisht Fronti Demokratik ai që atëherë bindi opozitën të përkrahin Miodrag Lekiq për president, dhe se nuk sheh arsye që përsëri të mos ndodhë një gjë e tillë.

Në lidhje me rezultatin e zgjedhjeve ai tha se nuk ka rëndësi se kush sa mandate ka fituar, dhe se gjëja kryesor është rrëzimi i korruptuar dhe mafioz i Partisë Demokratike të Socialistëve dhe satelitëve të saj.

  • 1

    Radio