Kulturë Më shumë

Libri I parë I Argëzon Sulejmanit

Prej tvteuta10:50, 15 Tetor 2015

“Heshtja që vërret” është libri i parë i Argëzon Sulejmanit të cilit përurimi u bë në bibliotekën e qytetit në praninë e shumë dashamirëve të poezisë, familjarëve dhe miqve. Organizatorë të mbrëmjes ishin Libraria ARTI – Ulqin, Biblioteka e qytetit – Ulqin
Qendra për Kulturë – Ulqin, kurse sponsor i botimit
Fondi për mbrojtjen dhe realizimin e të drejtave të pakicave në Mal të Zi.Të pranishmit e vlerësuan këtë mbrëmje si mjaft te vecante.

  • 1

    Radio