Sociale Më shumë

Libri didaktik dhuratë fëmijëve nga Tivari

Prej tvteuta10:36, 17 Tetor 2015

“Kush e shëroi elefantushin?” libri didaktik i cili paraqet përmbledhjen e tregimeve dhe përrallave në gjuhën shqipe dhe malazeze, i është dhënë Institucionit parashkollor “Vukosava Ivanoviq-Mashanoviq” në Tivar.Librin ia dha ministri i arsimit Predrag Boshkoviq dhe autori i librit dygjuhësor didaktik Muzafer Çaushi,drejtoreshës së këtij institucioni Gordana Mijoviq ndërsa ajo do të ja dhurojë fëmijëve parashkollor nga Tivari.Libri paraqet përmbledhjen e tregimeve dhe përrallave në gjuhën malazeze dhe shqipe.Ky libër do të jetë në përdorim në të gjithë foshnjoret e Malit të Zi, në gjuhën shqipe dhe malazeze deklaroj Boshkoviq.

  • 1

    Radio