Aktuale Më shumë

Koalicioni URA, PD, ASH, SD dhe SDP dorezon listen te kryesuar nga Omer Bajraktari

Prej tvteuta23:22, 1 Mars 2022

Sonte prane Komisionit komunal zgjedhor te Ulqinit listen e koalicionit te gjere e dorezuan se bashku LQ URA, Partia Demokratike, Alternativa Shqiptare, Socialdemokratet dhe Partia Socialdemokrate.

Bartës i listës eshte Omer Bajraktari.

Lista e këshilltarëve e përbëjnë:

1. Omer Bajraktari
2. Agron Ibrahimi
3. Naser Resulbegovic
4. Nela Milović
5. Muho Uruci
6. Astrit Hoxha
7. Monika Rudovic
8. Beqir Sellaj
9. Arian Murati
10. Ajet Zaga
11. Mustaf Bardhi
12. Seida Suma
13. Nikoll Hoti
14. Arber Haxhibrahimi
15. Qemal Bajri
16. Hristina Dragovic
17. Merita Subasic
18. Haxhi Sulejmani
19. Valmir Pereziq
20. Arsim Cuca
21. Skender Rexhoviq
22. Adonida Misheri
23. Fitim Dragoviq
24. Besart Hoxha
25. Elvedin Zaganjor
26. Edin Kraja
27. Dhurata Hoxhiq
28. Petar Delic
29. Sabina Caushi
30. Arta Ismaili
31. Adrian Gazivoda
32. Rejhana Alosheviq
33. Qazim Hoxhiq

  • 1

    Radio