Aktuale Më shumë

Knezheviq: Zgjedhje të reja parlamentare dhe presidenciale

Prej tvteuta18:32, 24 Shkurt 2022

Kryetari i PDP dhe një nga liderët e FD, Millan Knezheviq, beson se e vetmja marrëveshje e pranueshme është brenda shumicës parlamentare, me pjesëmarrjen e mundshme të përfaqësuesve të popujve pakicë dhe se nëse kjo nuk arrihet atëherë duhet formuar një qeveri teknike e cila do të përgatiste zgjedhjet.

Ai ka theksuar se në atë rast nuk duhet të organizohen vetëm zgjedhjet parlamentare, por edhe ato  presidenciale, sepse Millo Gjukanoviq, sipas tij,  është gjenerues dhe protagonist kryesor i destabilitetit dhe korrupsionit politik në vend.

  • 1

    Radio