Politikë Më shumë

Knezheviq heqjen e kufijve e konsideron kërcënim nga Shqipëria

Prej tvteuta10:19, 4 Janar 2019

Njëri nga liderët e Frontit Demokratik, Millan Knezheviq, njoftmimin e kryeministrit shqiptar Edi Rama se pas heqjes së kufijve me Kosovën, të njëtjën do të tentohet me Maqedoninë, Greqinë dhe Malin e Zi, e ka quajtur si kërcënim ndaj Malit të Zi prej idesë së Shqipërisë së Madhe. Sipas Knezheviq, reagime nga Qeveria e Malit të Zi as nuk mund të priten  pasi ato janë edhe vetë pjesë e kësaj ideje dhe reagojnë vetëm kundër Serbisë dhe Rusisë. Ai deklaroi se Mali i Zi së shpejti do të jetë krahinë e Shqipërisë së Madhe dhe Shkodra do të jetë kryeqytet i saj.

  • 1

    Radio