POLITIKA Više

Knežević:“U ponedjeljak zadnja ponuda DF-a parlamentarnoj većini“

Prej tvteuta10:41 20 Novembar 2021

Jedan od lidera DF-a Milan Knežević rekao je da će taj savez u ponedjeljak poslati platformu za izlazak iz političke krize, koja podrazumijeva izbor nove vlade. Knežević je to rekao tokom jučerašnje skupštinske rasprave, apelujući na pokret URA da ne glasa sa opozicijom za izmjene zakona o unutrašnjim poslovima.
“Želim da poručim javnosti da nije istina da je DF odustao od političko-ekspertske rekonstrukcije Vlade. Naprotiv, kolega Abazović je odbacio tu mogućnost, tražeći isključivo da se razmatra model da on bude premijer i da se razmatra model manjinske podrške Vlade. Što se tiče DF-a u ponedjeljak ćete već dobiti našu platformu za izlazak iz krize. To će biti paket. Izbor nove vlade i prevazilaženje krize u kojoj se nalazimo. I to će biti posljednja ponuda DF-a. Ne želim da vjerujem da je u Dritana Abazovića ušao duh Darka Pajovića”, rekao je Knežević.

On je rekao da će to biti posljednja ponuda DF-a.

„Ne prijetimo nikome, samo poručujemo da više nećemo dozvoliti ponižavanje građana koji su glasali za promjene 30. avgusta 2020. godine“, kazao je Knežević.

  • 1

    Radio