Aktuale Më shumë

Klubi i Taekwondo Ulqini u kthye nga Zenica me 17 medalje

Prej tvteuta10:16, 17 Tetor 2023

Gjatë vikendit me datë 14.10.2023 në qytetin e Zenicës u mbajtë turneu ndërkombëtar në sportin olimpik të Taekwondo-së për të dy disciplinat, ndeshje sportive dhe forma. Ky aktivitet sportiv i sportit të Taekwondo-së mblodhi afer 500 sport kryesisht nga vendet e rajonit. Klubi i taekwondo-së Ulqini u paraqit me 20 sportist.

Suksesi për sportin e Taekwondo-së Ulqini ishte. Gjithësejt 17 medalje, 9-të të arta, 6-të të argjendit, dy të bronzit, dy kupa dhe tre çmime përsonale.

Sportistët Sara Kraja, Amra Dushku dhe Amell Nuti u shpallën sportistët më të sukseshëm të turneut në kategoritë përkatëse. Të sukseshëm ishin edhe sportistët Denis Çobi i cili fiton tre ndeshje, Gani Resulbegu dhe Ajan Brashnjani të cilët fituan nga dy ndeshje.

Me medalje u kurorzuan sportistët:

Sara Kraja,

Denis Çoboviq

Ajan Brashnjani

Reinard Gojani

Gani Resulbegoviq

Rizuana Maniq

Adelina Gjinaj

Xhenan Tivari

Xhihan Maniq

 

Në disciplinën e Formave:

Merisa Malokraja

Amell Nuti

Adnam Mekic

Amra Dushku

Berina Mustafa

Sara Kraja

Hava Malokraja

Amella Nuti

Në rënditjen e përgjithshme Taekwondo Ulqini u rëndit i pari 🏆në disciplinën e formave dhe vendi i tretë🏆 në disciplinën e ndeshjeve kategoria Junior.

Falenderojmë sporzorët dhe prindërit që pëkrahen këtë aktivitet sportiv të Taekwondo-së.

Tkd Ulqini,

Fikret Dushku, Prof.

  • 1

    Radio