Opinion Më shumë

KKSH: GËZUAR VITIN E RI 2019!

Prej tvteuta08:56, 31 Dhjetor 2018

Të dashur shqiptarë anë e mbanë botës,

Po lëm pas një vit të suksesshëm për Këshillin Kombëtar, për t’i hapur dyert Vitit të Ri 2019, i cili vjen me shumë detyra të reja, qëllime dhe dëshira të cilat shpresojmë t’i realizojmë.
Në emrin tim personal dhe në emër të Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Mal të Zi, uroj që ky vit i ri t’ju sjellë në gjirin tuaj shëndet, fat e mbarësi në familje, shumë dashuri, respekt për njëri tjetrin dhe qoftë ky një vit plot pozitivitet dhe i suksesshëm për të gjithë ne.

Urime!

Kryetari,
Faik Nika

  • 1

    Radio