Politikë Më shumë

Javën që vjen do të bëhet hapja e përmendores së viktimave të termetit 1979

Prej tvteuta10:53, 6 Janar 2021

Kuvendi komunal i Ulqinit në vitin 2020 ka sjellë disa vendime të rëndësishme, si shpallja e zonave akustike, dhe ngritja e përmendores së viktimave të termetit të vitit 1979.  Përmendorja do të ngritet në Ranë, në Kaceme dhe është vepër monumentale të cilën e ka punuar arkitekti i ri Muhamed Muharremi. Për të realizuar këtë vepër janë realizuar studime dhe nnxjerrë emra të viktimave, deklaron për Televizionin Teuta, dr. Ilir Çapuni, kryetar i  Kuvendit Komunal. Hapja do të bëhët javën që vjen dhe do të jenë prezent ambasadori i Kroacisë në Mal të Zi dhe ai i Kosovës.

  • 1

    Radio