Sociale Më shumë

Gjukanoviq i përgjigjet Lavrov: Un mbroj interesat e Malit të Zi

Prej tvteuta16:39, 14 Dhjetor 2016

Ish-Kryeministri malazez Millo Gjukanoviq thotë se ai përfaqëson vetëm interesat e Malit të Zi, duke i refuzuar kritikat e fundit në llogari të tij nga Ministri i Jashtëm rus Sergei Lavrov i cili e akuzoi Gjukanoviq  se kishte shkelur premtimet dhe  tradhtuar Rusinë.” .

“Lavrov, si përfaqësues i një vendi të madh, mund ti lejohet të japë deklarata të tilla, por ne duhet të marrim parasysh interesat jetike të qytetarëve tanë”, tha ai në grupin e edicionit special të programit rajonal të  lajmeve “Mjedisi”, e cila është sot në Beograd festoi pesë vjetorin e transmetimit të suksesshëm. Gjukanoviq shtoi se nuk ka nevojë për të shpjeguar se ai përfaqëson interesat e Malit të Zi, dhe se vetëm ata mund ti tradhtojë, e jo ankesat që vijnë nga “adresat e Moskës”.

  • 1

    Radio