Politikë Më shumë

GJENDJA I PËRGJIGJET MALIT TË ZI

Prej tvteuta12:48, 11 Qershor 2015

Situata gjeopolitike i përgjigjet Malit të Zi në procesin e integrimeve euroatlantike , ka vlerësuar presidentja e  Kroacisë, Kolinda Grabar Kitaroviq,duke shtuar se Mali i Zi do të duhej ta marrë  ftesën për anëtarësim në NATO deri në fund të vitit. Ajo në emisionin “Izazov”  në Radio Televizionin e Malit të Zi ,ka thënë se Mali i Zi ka përparuar mjaft për anëtarësim. Ajo ka thënë se edhe pas hyrjes në NATO shteti do të vazhdojë  me luftën kundër korrupsionit , zbatimin e sundimit të ligjit dhe në avancimin e legjislaturës dhe sektorit të sigurisë.

  • 1

    Radio