Sociale Më shumë

Forca uron muajin e Ramazanit

Prej tvteuta13:33, 6 Qershor 2016

Forca e Re Demokratike te gjithë besimtarëve mysliman ju uron muajin e madhërueshëm të Ramazanit, duke ju deshiruar që këto ditë te sakrificës dhe pastrimit shpirtëror, ti kalojnë sa më lehtë dhe në harmoni me njeri tjetrin.

Muaji i Ramazanit, është muaji në të cilin besimtarët mysliman me agjërim, lutje dhe  vepra të bamirësisë shprehin solidaritetin njerëzor, por njëherit edhe krijojnë  afërsinë dhe tolerancën  ndërnjerëzorë, ashtu siç e parasheh feja dhe virtyti. Andaj të gjithë besimtarëve ju urojmë agjerim të lehtë dhe begati ne familje, thuhet në urim.

  • 1

    Radio