Politikë Më shumë

Dr Zylfije Gjoni – Antare Nderi e LDK-së

Prej tvteuta15:52, 12 Dhjetor 2016

Forumi i Gruas i Lidhjes Demokratike të Kosovës në Kuvendit zgjedhor që ka mbajtur ditë më parë  në Prishtinë, ka shpallë si Antare Nderi doktoreshën Zylfije Duraku nga Ulqini. Në këtë Kuvend, zonja Duraku është ftuar nga Forumi i i Gruas i Lidhjes Demokratike të Kosovës të cilës  u nda mirënjohja me motivacionin “Kontributi për Kosovën”.

Para një numri të madh anëtaresh,  rreth 500 veta,Zonja Duraku  së pari falënderoi  për vlerësimin e dhënë, duke thënë se kurrë nuk ka kursyer vehten për angazhimin e saj në çështjet e kombit,e sidomos Kosovës. “Kjo mirënjohje për mua është  vërtet diçka e veçantë,dhe premtoi se do të vazhdoi gjithnjë të kontriboi në këtë aspekt”, u shpreh Duraku .

 

  • 1

    Radio