Sociale Më shumë

“Ditët e mbrojtësit” në Ulqin

Prej tvteuta09:25, 17 Dhjetor 2017

Të hënën me 18 dhjetor në Ulqin do të orgnizohet “Ditët e mbrojtësit”, në kuadër të së cilës prezent do të jetë edhe mbrojtësi i të drejtave të njeriut Shuqko Bakoviq, i cili do të mirpresë qytetarët dhe ankesat eventuale që ato mund të kenë në drejtim të shkeljeve të të drejtave të tyre nga organet shtetërore, lokale, ose bartës të tjerë të autorizimeve publike.

Për të paraqitur ankesat qytetarët duhet të kenë një kopje të dokumentacionit që posedojnë në lidhje me ankesën. “Ditët e mbrojtësit” do të mbahen në bibliotekën e qytetit, prej orës 10.30 deri në orën 15.00.

  • 1

    Radio