Aktuale Më shumë

Del nga shtypi libri “Ndodhitë e Ditit” e autorit Asllan Bisha

Prej tvteuta14:09, 7 Mars 2023

“Ndodhitë e Ditit” është libri i fundit i Asllan Bishës. Autori në këtë libër sjellë tregime humoristike të protagonistit kryesor Ditit dhe ngjarjet interesante që e karakterizojnë atë.

Redaktor i librit është dr. Haxhi Shabani, recensentë Ismet Kallaba dhe Gani Karamanaga, lektor është Sabri Halili, ballina është e punuar nga Agron Ujkashi, kurse redaktor teknik Gazmend Çitaku.

  • 1

    Radio