Sporti Më shumë

Cungu më i miri në Mal të Zi, i then te gjitha rekordet

Prej tvteuta11:26, 26 Dhjetor 2014

Rrezart Cungu është shpallur tenisieri më i mirë në Mal të Zi në vitin 2014, duke thyzer rekordin ne  tenisin e Malit te Zi me rezultatet e arritura kete vit, pasiqe eshte hera e pare ne tenisin e Malit te Zi qe nje 16 vjecar e arrin kete sukses ne lisat nderkombetare. Lidhja e tenisit i ka ndarë Cungut kupat në dy kategori, tenisieri më i mirë deri në moshën 16 vjecare ne baze te rangimit ne listen  nderkombetare ETA dhe deri në moshën 18 vjeçare, ne baze te rangimit ne listen nderkombetare ITF. .

 

  • 1

    Radio