Politikë Më shumë

ÇËSHTJA E EMËRTIMIT TË RRUGËVE

Prej tvteuta13:24, 22 Prill 2015

Kryetari i Kuvendit të Komunës së Ulqinit, Mr. Fuad Haxhibeti ka thënë për Televizionin Teuta se së shpejti do të zgjidhet çështja e rrugëve të Ulqinit  dhe të Shtojit me dy emra.

“Garniturat  e qeverive të kaluara vendore në Ulqin,duke filluar nga viti 90- të e këndet të shekullit të kaluar kanë mbetur pezull  shumë projekte të pakryera, ose u janë kontestuar. Pa dyshim, njeri që iriton  popullatën autoktone shqiptare është çështja e emërtimit të rrugëve”,- ka thënë Haxhibeti.

Tash janë themeluar bashkësitë lokale të cilat duhet të japin mendimin e tyre edhe Komisioni përkatës  komunal të shqyrtojë propozimet që të miratohen në Kuvend.

  • 1

    Radio