Sociale Më shumë

BKA: Të enjten manifestimi “Dita e Shegës 2017”

Prej tvteuta10:12, 30 Tetor 2017

Biznis Klub Ana e Malit në bashkëpunim me Komunën e Ulqinit dhe Organizatën Turistike –Ulqin organizojnë manifestimin “DITAE SHEGËS”2017

E enjte, 02 nëntor 2017 –Katërkollë

PROGRAMI Ora 09:00 –Në kuadër të manifestimit ,, Dita e Shegës’’2017 që organizohet për të gjashtin vitë më rradhë do bëhet mbjellja e bimëve dekorative më qëllim rregullimin e hapsirave publike në zonën urbane të Katërkollës.

Ora 10:00 – Hapja e manifestimit, vizitë stendave nga përfaqësuesit e pushtetit lokal , bashkëbisedim dhe takime më përfaqësuesit e stendave për mundësitë e thellimit të bashkëpunimit .

Koktej për të gjithë të pranishmit si dhe ushqime popullore ! Pjesëmarrja në stenda do shpërblehet më nga 20 euro.

Loja shpërblyese ku do të bëhët ndarja e çmimeve për tre vendet e para : Stenda më e mirë për promovimin e shegës dhe prodhimeve tjera do vlerësohet më shumën 100 euro – vendi I 50 euro – vendi II 30 euro – vendi III Ju mirëpresim!

  • 1

    Radio