Rajoni/Bota Më shumë

ASOCIACIONI SJELL PAQE NË BALLKAN

Prej tvteuta10:20, 1 Shtator 2015

Kryetari i Shoqatë së Malazezëve të Kosovës Slobodan Vujiçiq, me anë të një komunikate ka përshëndetur nënshkrimin e marrëveshjes në Bruksel ndërmjet Prishtinës dhe Beogradit për formimin e Asociacionit të Komunave Serbe, duke e quajtur atë si “më të rëndësishmen deri tani”.

“Ne, malazezët e Kosovës formimin e Asociacionit të Komunave Serbe – AKS, nuk e përjetojmë si kërcënim as për Kosovën e as për cilindo komunitet tjetër, porse si marrëveshjen deri tani më të rëndësishme që është nënshkruar në Bruksel ndërmjet Beogradit dhe Prishtinës.

  • 1

    Radio