Aktuale Më shumë

Abazoviq: Nuk e ndërpresim bojkotin as për shkak të NATO-s

Prej tvteuta10:18, 18 Janar 2017

– Bojkoti i Kuvendit  nga opozita nuk duhet të ndërpritet për çfarëdo  arsyeje , përfshirë këtu edhe  integrimin në NATO, mendon deputeti i Lëvizjes Qytetare URA, Dritan Abazoviq.

“Nuk ka ndërprerje të bojkotit të opozitës së Kuvendit. Bojkoti është treguar si një mjet shumë efektiv në luftën kundër pushtetit të padrejtë dhe të paligjshëm në Malin e Zi dhe të gjithë lojërave që janë kryer në ditën e zgjedhjeve më 16 tetor,” tha  Abazoviq. Ai është i mendimit se duhet vazhduar me bojkotin e parlamentit nga ana e opozitës.  ” As një  çështje,  bile as integrimi në NATO nuk mund dhe nuk do të minojë unitetin e opozitës rreth luftës për krijimin e kushteve për zgjedhje të lira dhe të ndershme”, përfundoi  Abazoviq.

  • 1

    Radio