Sociale Më shumë

50 VJET SHQIP

Prej tvteuta11:21, 26 Maj 2015

Redaksia në gjuhën shqipe në Radion e Malit të Zi shënon  një jubile të rëndësishëm , 50 vjetorin e punës së vetë në vazhdimësi. Në  Ditën e djeshme para 50 viteve  në valët e Radio Titogradit të atëhershëm , sot Radioja e Malit të Zi  , filloi  emetimi i Programit në gjuhën shqipe , me redaktorin  e atëhershëm, të ndjerin Gjergj Gjokaj dhe folësen Olivera Petroviq.Pak më vonë redaksia zgjerohet  jo vetëm me kudro  të reja  por edhe me  përmbajtjet programore ashtu që sot kjo redaksi  përveç emisionit të përditshëm informativ Ditari  , realizon edhe  emisionin e lajmeve të megjesit kurse të shtunave realizon emisionin informativo muzikor Në fund të javës .

  • 1

    Radio