Sporti Më shumë

35 medalje te reja per Taekwondo “Ulqini”

Prej tvteuta13:31, 8 Prill 2019


Tjetër suksesë për klubin e Taekwondo-së Ulqini. 
Të dielën me datë 07.04.2019 në Podgoricë u mbajtë kampionati i Malit të Zi për pionir dhe junior në të dy diciplinat ndeshje dhe forma. Klubi i Taekwondo-së Ulqini u paraqit me 25 garues. Në diciplinën e ndeshjeve u shpallën plotë 11 kampion shtetërorë për vitin 2019 si dhe dy ???????? trofe. Gjithësejt 35 medalje të fituara për klubin e Taekwondo-së Ulqinit. ????24 medalje të arta. ???? 6 medalje argjendi. ????5 medalje të bronzit dhe dy trofe.???? Në rënditjen e përgjithëshme ekipi i Taekwondo-së Ulqini u shpall kampion shtetëtror në diciplinën e Formave dhe në diciplinën e ndeshjeve kategorija e pionirëve.
Diciplina e Formave: 9 kampion shtetëtor, dy ekipe kampion dhe dy çifte kampion.
???? Nehrudina Muçoviq, Hava Malokraja, Ardit Kanaqi, Sara Dervishi, Enes Dushku, Arta Ismailaga, Fiona Kraja, Amrudin Hoxhiq, Sumeja Bisha.
???? Bledar Kasmi, Emina Llolloviq, Amin Nimanbegu, Sara Kraja.
Dy ekipe kampion: ???? Amara Bakalli, Enes Dushku, Bledar Kasmi. ???? Sara Kraja, Sara Dervishi, Arta Ismailaga.
Kategoria Çift: ???? Sumeja Bisha, Amrudin Hoxha ???? Enes Dushku, Arta Ismailaga. 
???? Sara Kraja, Bledar Kasmi.
???? Sara Dervishi, Amar Bakalli.

Diciplina e ndeshjeve: 11 kampion në kategorinë e pionirëve, 1 nënkampion dhe 4 garues me mdalje të bronzit. Kampion për vitin 2019 u shpallen: ????Emina Llolloviq, Arta Ismaiaga, Amella Nuti, Mersida Demiri, Sara Kraja, Harun Dervishi, Bledar Kasmi, Enes Dushku, Tristan Leon Tivari, Eldar Muçaj, Sumeja Bisha.
???? Abdullah Dervishi.
???? Hakush Fici, Ismet Tivari, Daris Xhurretoviq, Amar Bakalli.

Garuesit më të sukseshëm ishin Enes Dushku, Arta Ismailaga me nga 4 medalje të arta dhe Bledar Kasmi me tri ndeshje të fituara. Në rënditjen e përgjithëshme klubi Taekwondo-së Ulqini shpallet kampion në diciplinën e Formave dhe kategorinë e pionirëve duke fituar dy trofe shumë të rëndësishme.

Taekwondo Ulqini:
Fikret Dushku, prof.

  • 1

    Radio