Sociale Më shumë

Shkolla e mesme e kombinuar “Vëllazërim –Bashkim” binjakëzohet me shkollën në Stamboll

Prej tvteuta10:11, 8 Maj 2019

Dje, Kryetari i Ulqinit Loro Nrekiq dhe nënkryetarja Hadixha Gjoni  pritën  delegacionin e shkollës Melahat Akkutlu-Anadolu Lisesi  të disktriktit Kadikoz nga Stambolli  që shoqëroheshin nga Drejtori i Shkollës së mesme të kombinuar  “Vëllazërim-bashkim”Husein Katana dhe nëndrejtoresha Majlinda Duraku . Sot ndërmjet dy shkollave  pritet  nënshkrimi i  protokolit të bashkëpunimit dhe binjakëzimi i tyre. Bashkëbiseduesit  vlerësuan lartë marëdhënijet  ndërmjet dy vendeve  dhe rëndësinë e shkëmbimit të përvojave dhe iniciativave të  ndryshme, veçmas ndërmjet të rinjve .I njëjti delegacion do të pritet sot dhe nga Ambasadorja e Turqisë në Mal të Zi, Songul Ozan.

  • 1

    Radio