Ekonomi Më shumë

Shfrytëzuesit e ndihmës bujqësore duhet përsëritur dokumentet

Prej tvteuta14:08, 16 Tetor 2015

Sekretariati për ekonomi  dhe zhvillim ekonomik pranë komunës së Ulqinit  njofton se te gjithë shfrytëzuesit e ndihmës bujqësore-pensioneve te bujqve, që me Vendimin e Qeverise se Malit te Zi-Ministrisë për Bujqësi dhe Zhvillim Rural, janë te detyruar që të bëjnë përsëritjen e dokumentacionit në afatin kohorë  deri me 23.10 2015.

Për informata më të hollësishme mund ti drejtoheni këshilltarëve  për bujqësi pranë Komunës së Ulqinit çdo ditë  pune, prej orës 11:00 deri 14:00.

 

Telefonat kontaktues : 069324339-Gani Rexha  dhe 067856218 –Omer Dragovoja

 

  • 1

    Radio