Sociale Më shumë

Policia e Tivarit ndalon 4 persona nga Kraja

Prej tvteuta14:56, 23 Shtator 2015

Janë ndaluar nga policia e Tivarit 4 persona nga Kraja për armëmbajtje pa leje në kuadër të një aksioni të policisë, atyre ju gjetën 4 armë, pesë kilogram eksploziv dhe një sasi municioni. Emrat e të arrestuarve akoma nuk janë bërë publik, përvec inicialeve: I. C , B. D, O. L, B. C dhe P. B. Nuk dihet arsyeja e një veprimi të tillë pasi tek secili janë gjetur nga një pistoletë e thjeshtë me pak municion, kurse eksplozivi është gjetur vetëm tek P.B.
B. D kishte edhe lejen për armë por të skaduar.

  • 1

    Radio