Sociale Më shumë

Policia: 190 persona i kanë shkelur masat. Në veri më të disiplinuar

Prej tvteuta16:38, 6 Prill 2020

Policia e Malit të Zi prej fillimit të masave kufizuese ka procesuar 190 persona të cilët nuk i kanë reskpektuar këto masa, 56 prej tyre vetëm në fundjavën e kaluar. Numri më i madh i të ndaluarve janë nga Komuna e Tivarit, 41, pastaj  Podgoricës 35 dhe në Nikshiqit 33 persona. Në Budva për këtë shkelje u procesuan 6 persona të cilët u dënuan me 24.000 gjobë. Më të disiplinuar deri tani janë treguar qytetarët e komunave në veri të vendit, në të cilat rregullat deri tani  i kanë shkelur vetëm 10 persona.

  • 1

    Radio