Kulturë Më shumë

Për herë të parë Green Culture Fest në Ulqin

Prej tvteuta10:54, 10 Shtator 2015

Është zhvilluar në qytetin e Ulqinit hapja solemne e Green Culture Fest në bashkpunim me OJQ –në Krug nga Londra. Ky është edicioni i tij I tretë dhe për herë të parë këte vitë po zhvillohet në Ulqin. Qëllimi i tij është promovimi i industries kreative në Mal të Zi dhe rajon si dhe për të arritur ndryshime positive në kujdesin ndaj ambjentit. Të ftuar ishin ambasador të shteteve të ndryshme, personalitete të njohura të politikës në vend si dhe artistë. Evenimenti Green Culture Fest do të vazhdojë për tre ditë të tjera në Ulqin.

  • 1

    Radio