Sporti Më shumë

Klubi i taekwondo-së “Ulqinit” vazhdon me sukses sezonin

Prej tvteuta16:45, 26 Gusht 2019

Ekipi i Taekwondo-së Ulqini sezonit e dytë të garave e hapi me trofe në Kroaci, trofeu i 17 me radhë gjatë këtij viti.  Të shtunën dhe të dielen me 24-25 gusht në ishullin e Korçullës u mbajtë turneu ndërkombëtarë në këtë sport ku u paraqitën afër 400 garues nga 8 vende. Ekipi i taekwondo-së Ulqini mori pjesë me 8 sportistë të cilët morën pesë medalje të arta, një të argjendit dhe katër të bronzit. Në rënditjen e përgjithshme ekipi i Taekwondo-së Ulqini zuri vendin e tretë .

Kategorija Individuale:
????Enes Dushku 
????Dion Mustafa 
????Sumeja Bisha 
????Medina Kanaqeviq 
????Hana Tivari

????Amra Dushku

????Sara Dervishi 
????Vesa Dervishi

Në kategorinë ÇIFT:
????????Sumeja Bisha / Dion Mustafa

  • 1

    Radio