Politikë Më shumë

Arrinë Baroso

Prej tvteuta11:10, 5 Dhjetor 2014

Kryetari i deritashëm i komisionit Europian, Zhoze Manuel Baroso , pritet të takohet sot në Podgoricë me kryeministrin Millo Gjukanoviq. Ai, në skadim të mandatit i ka dërguar letër Gjukanoviqit me shprehjet falënderuese ndaj Malit te Zi dhe kryeministrit personalisht për rezultatet që ka arritur Mali i Zi në fushën e reformave politike dhe ekonomike dhe të procesit të bisedimeve me bashkimin Europian, – kumton qeveria malazeze.

  • 1

    Radio