Sociale Më shumë

Asnjë kthim

Prej tvteuta10:26, 13 Dhjetor 2014

Kryeministri malazias Millo Gjukanoviq ka deklaruar se nuk ka regjistruar asnjë devijim të Malit të Zi nga rruga europiane dhe euroatlantike. Ai ka komentuar deklaratën e kryetarit të kuvendit Ranko Krivokapiq, i cili ka thënë se disa devijime të Malit të Zi nga rruga për në NATO dhe Bashkimin Europian, ndoshta ekzistojne, por “ende jemi në kohë që ti permisojmë”. Perfundimisht devijimi  nuk do të ndikonte që të mos merrnin deri në fund të vitit të ardheshëm ftesë për në Kardif, nëse nuk vazhdojme realizimin me sukses të reformave si vendi i vetëm midis dy Samiteve e jo drejtëperdrejt në Samit, – ka thënë Gjukanoviq.

  • 1

    Radio