Sociale Më shumë

294 persona të sëmurë me grip

Prej tvteuta10:17, 15 Dhjetor 2016

Numri i personave me simptoma të  gripit është rritur në 294 lajmërohet nga Instituti për shëndet publik, çka përbën 47,7 persona në 100.000 banorë. Nga instituti thonë se në në qarkullim është vërtetuar prezenca e influencës A/H3, ndërsa është regjistruar edhe një rast vdekje nga gripi.

Masa më e mirë mbrojtëse ndaj gripit është vaksinimi, thonë ng ky institut, kurse po ashtu sugjerohet edhe mbajtja e higjienës së duhur, shmangja e kontakteve me të sëmurit si dhe ajrosja e ambienteve.

  • 1

    Radio