Aktuale Më shumë

“Zhduken” cigare të tjera nga Porti i Tivarit

Prej tvteuta10:56, 3 Mars 2022

Në Portin e Tivarit përsëri ka ardhur deri tek vjedhja e cigareve që magazinoheshin në objektet e kompanisë Montenegro duvan komerc, kanë njoftuar nga Drejtoria e të ardhurave dhe doganave. Ushtruesja e detyrës së drejtoreshës së këtij institucioni, Jelena Petriçeviq, tha se vula siguruese nuk ishte thyer dhe se cigaret ishin nxjerrur nga pjesa tjetër e objektit.

Dyshohet se janë zhdukur rreth 250 paketa me cigare, ndërsa në vazhdim është regjistrimi i mallit të mbetur.

  • 1

    Radio