Sporti Më shumë

Taekwondo Ulqini fitoi 28 medalje ne Kampionatin shtetëror

Prej tvteuta15:07, 1 Prill 2019

Të dielen Podgoricë u mbajtë kampionati i Malit të Zi për kadet dhe senior në të dy diciplinat ndeshje dhe forma. Klubi i Taekwondo-së Ulqini u paraqit me 21 garues. Suksesi për ekipin e Ulqinit është gjithësejt 28 medalje të fituara. ????10 medalje të arta. ???? 8 medalje argjendi. ????10 medalje të bronzit dhe një trofe. Në rënditjen e përgjithëshme ekipi i Taekwondo-së Ulqini u shpall kampion ???? shtetëtror në diciplinën e Formave.
Diciplina e Formave: pesë kampion shtetëtor, dy ekipe kampion dhe një kampion çift. 
???? Hana Tivari, Dion Mustafa, Hadi Resulbegoviq, Amra Dushku, Medina Kanaqeviq.
???? Vesa Dervishi, Amell Nuti, Merisa Malokraja.
???? Mehrudin Muçoviq, Maida Nimani, Ardit Dervishi, Armin Kanaqi. 
Ekipet kampion: ???? Amra Dushku, Vesa Dervishi, Hana Tivari.
???? Ardit Dervishi, Dion Mustafa, Hadi Resulbegoviq. 
Çifti kampion:????Amra Dushku, Dion Mustafa. 
???? Vesa Dervishi, Ardit Dervishi. 
???? Hana Tivari, Hadi Resulbegoviq.

Diciplina e ndeshjes:
???? Merisa Malokraja ???? Mervana Muçaj. 
???? Ensar Ravja, Enis Kurtoviq, Amell Nuti, Medina Kanaqeviq.
???? Hadi Resulbegu, Isuf Gjenciq, Senaid Paleviq, Albjon Hykaj, Amra Dushku.

  • 1

    Radio