Sporti Më shumë

Me sukses u mbajt maratona(VIDEO)

Prej tvteuta14:44, 29 Nëntor 2014

Dje në mënyrë tradicionale, u mbajt Maratona e Pavaresisë Ulqin – Shkoder e cila kishte 22 pjesëmarrës. Kjo maratone mbahet për të tretin vit me rradhë, këtë vitë nisja u bë nga Ulqini ndërsa pritja në Shkodër. Vendin e pare e fitoi Dragolub Koprivica. Karakteristike e maratonës është largësia e dy kalave shekullore, në mes tyre ka 42 kilometra largësi që janë të pershtatëshme për realizimin e një maratone. Hapja e maratonës u bë para ndërtesës së komunës së Ulqinit me fjalën e nënkryetarit të komunës Ardijan Mavriq, dhe kryetarit të këshillit kombëtar të shqiptarëve në Mal të Zi Genci Nimanbegu. Ndiqni videon ne vazhdim.

 

  • 1

    Radio