Sociale Më shumë

Rolloviq Jetë më të qetë

Prej tvteuta15:40, 2 Janar 2017

“Uroj që në vitin 2017 të kemi një jetë më të qetë. Nuk di sa mund të jetë më i frytshëm, por pa marrë parasyshë është rasti kur të gjithë mblidhjemi në shtëpiat e veta pranë gjirit familjarë dhe festojmë. Nuk pres shumë nga Viti i Ri, atë çfarë dëshiroj është të kemi shëndet,paqe dhe harmoni në shoqëri dhe familje”, kështu uron këshilltari i Frontit Demokratik –Dr Millan Rolloviq, përmes mesazhit të fundvitit për TV Teuta.

  • 1

    Radio