Sociale Më shumë

NP “Ujësjellësi dhe kanalizimi”: Faturat e marsit mund të merren në ambientet e ndërmarrjes

Prej tvteuta12:34, 30 Mars 2020

Ndërmarrja publike  “Ujësjellësi dhe kanalizimi” – Ulqin

                               LAJMËRIM

Duke patur parasysh situatën në Komunën e Ulqinit si dhe rekomandimete Institutit të Shendetit Publik, lajmërohen konsumatorë et sherbimeve të ujësjellësit dhe kanalizimit se faturat për muajin mars 2020 jane të printuara dhe mund të merren në ambientet e shërbimit për pagesë të ndërmarrjes “Ujësjellësi dhe kanalizimi” në këto lokacione.

1. Kujdesi per klientin – afër ndërtesës së administratës së ndërmarrjes

2. Zyra e pagesës së faturave pranë tregut të gjelbër

3. Zyra e pagesës së faturave në qendër të Katërkollës

Orari i punës së zyrave të lartpërmendura është nga 08:00-15:00 ku edhe mundtë kryhen shërbimet e tërheqjes së faturave, shërbimet e pagesave si dhe lajmërimet për prishjet eventuale.

Ulqin, 30.03.2020

Drejtori,

Mr. Fuad Haxhibeti

  • 1

    Radio