Aktuale Më shumë

Nga fillimi i korrikut e deri më sot një numër i madh i pacientëve janë raportuar me simptoma të virusit të stomakut

Prej tvteuta12:24, 26 Gusht 2023

Nga fillimi i korrikut e deri më sot një numër i madh i pacientëve janë raportuar me simptoma të virusit të stomakut. Fjala është për një inflamacion të traktit të zorrëve i shkaktuar, ndër të tjera, nga rota-virusi dhe adeno-virusi.

Doktoresha Jovana Gjukiq për programin e mëngjesit tha se virusi nuk kursen askënd, kështu që të gjithë janë në rrezik të preken nga ai. Sipas saj, mund të prekën sidomos fëmijët që janë të ndjeshëm, prandaj rekomandoi sa më shumë rehidratim dhe ushqime dietale.

  • 1

    Radio