AKTUELNO Više

DPS Ulcinj: Lunjić novi predsjednik Opštinskog odbora DPS

Prej tvteuta12:15 30 Decembar 2021

Na sjednici Opštinskog odbora DPS Ulcinj koja je održana sinoć za novog predsjednika jednoglasno je izabran Driton Lunjić.

Lunjić je nakon završenih studija na Ekonomskom fakultetu u Podgorici (smjer finansije) radni angažman započeo u Odjeljenju bezbjednosti (MUP) u Ulcinju, a nakon toga obavljao poslove u Odjeljenju za međunarodnu policijsku saradnju u Podgorici.

Usavršavao se profesionalno u SAD-u, Velikoj Britaniji, Austriji i na Kipru. Od 2011. godine direktor je filijale Hipotekarne banke u Ulcinju.

Lunjić dolazi na funkciju u važnom momentu za Ulcinj, gdje nas uskoro očekuju lokalni izbori.

U svom obraćanju članovima Opštinskog odbora istakao je da mu je čast što je izabran za predsjednika, te da je svjestan važnosti ukazanog povjerenja i da posebno cijeni podršku prethodnog rukovodstva OO DPS u Ulcinju.

Tokom sjednice govorili su i prethodni predsjednici OO DPS Ulcinj, Sead Osmanović i Ljoro Nrekić koji su izrazili podršku novoizabranom predsjedniku i cjelokupnom ulcinjskom odboru za predstojeći period. Predsjednik Opštine Ulcinj Aleksandar Dabović istakao je da se izborom novog predsjednika upotpunjava novi saziv, ali i dodatno jača kadrovskim rješenjima značajnog profesionalnog iskustva.

U završnom dijelu sjednice govorio je koordinator ispred Predsjedništva Leon Gjokaj koji je naglasio važnost implementacije reformskih procesa unutar Demokratske partije socijalista, ne samo u smislu uključivanja mladih ljudi već i, kako je to istakao, novih profila koji u datom političkom momentu imaju energiju i volju da kroz našu političku platformu pružaju svoj doprinos društvu.

Opštinski odbor DPS Ulcinj

  • 1

    Radio