SliderMN Više

Mavrić: „Kupovina glasova je ispit za SDT, ovo je ponižavanje građana ali trgovci neće uspjeti u svom naumu“

Prej tvteuta08:56 5 April 2022

Opštinski odbor DPS Ulcinj održao je sinoć vanrednu pres konferenciju povodom skandaloznog snimka koji se pojavio u javnosti i na kome se čuje kako čelnici koalicije „Za novi početak“ organizuju kupovinu glasova pred ponavljanje izbora na jednom glasačkom mestu u Ulcinju.

Nosilac izborne liste „DA, za Ulcinj i Crnu Goru“ dr Haki Mavrić zatražio je ovim povodom reakciju tužilaštva, rekavši da će ovo će biti prvi ispit za Specijalno državno tužilaštvo i njihovu profesionalnost. On je naglasio da je sada jasno da je ponavljanje izbora dio izbornog inženjeringa, i očajnički pokušaj da koalicija „Za novi početak“ namakne jedan mandat i promijeni rezultat izbora u opštini Ulcinj.

„Ukazivali smo na velike zloupotrebe koje su pratile ovaj izborni proces, na zloupotrebu policije u cilju zastrašivanja građana i demonstriranje moći. O tome nije pričao samo DPS već su svjedoci svi građani Ulcinja“, rekao je dr Mavrić i konstatovao da je ono što se moglo čuti na snimku zapravo jedan veliki pokušaj  ponižavanje naših građana, ali da „trgovci neće uspeti da kupe glasove“.

Mavrić je zaključio da će ova partija do zadnjeg člana braniti izbornu volju koju su građani pokazali 27. marta.

Opštinski odbor DPS Ulcinj

  • 1

    Radio