POLITIKA Više

DPS Ulcinj: Bez DPS-a, dokazano je, nema razvoja Ulcinja

Prej tvteuta11:51 19 Mart 2022

Saopštenje Demokratske partije socijalista, OO Ulcinj:

„Bolje bi vam bilo da se pozabavite stanjem u Vašoj partiji i pranjem biografija onih koje ste do juče optuživali da su duboko zagazili u korupciju nego što se bavite nama.
Neka smo vam konačno čuli glas, jer u ovoj kampanji slike nemate. Javna je tajna da se u koaliciji stidite jedni drugih, pa vašu listu krijete kao zmija noge, ali nijesmo očekivali da će svi da se ograde od vas kao nosioca liste.
Za vašu informaciju asfaltiranje je redovno i ide po planu nezavisno od predizborne kampanje a na zadovoljstvo svih građana Ulcinja. Ali vama hvala što ste to pomenuli, drago nam je kad i naša politička konkurencija primijeti da se u Ulcinju radi i gradi ponovo, samo nam nije jasno zašto vam je krivo ako je to na dobrobit građana?!
Ono što vam najdobronamjernije sugerišemo jeste da previše ne poletite, jer ćete kraće biti kandidat za predsjednika opštine od vašeg kolege Harasanija.
Mi smo dokazali da bez DPS-a nema razvoja Ulcinja, a ako vam to nije jasno uporedite sa vremenom kada ste bili menadžer opštine ili kada je vaš koalicioni partner bio prvi čovjek grada. Podsjetili bi vas šta ste sve o njemu i njegovom stranačkom kolegi svojevremeno govorili dok su bili na čelu Ulcinja, ali nam vaspitanje to ne dozvoljava.
Ulcinjani su svjesni da bi sa vašom koalicijom na čelu grada imali reprizu haosa koji je obilježio odlazeću vlast sa centralnog nivoa. U prevodu ne bi se znalo ko pije a znalo bi se ko na kraju plaća – građani Ulcinja.
Preporučujemo vam da se bavite vašom širokom interesnom koalicijom i sukobima unutar nje, a nas pustite da radimo i završavamo projekte za dobrobit građana Ulcinja.“
Opštinski odbor DPS Ulcinj

  • 1

    Radio