LOKALNI IZBORI ULCINJ 2022 Više

DPS Ulcinj: Zloupotreba policije se nastavlja, maltretiraju one za koje sumnjaju da su snimali, trgovci glasovima još će ispasti žrtve

Prej tvteuta09:39 6 April 2022

Saopštenje OO DPS Ulcinj:

„U Ulcinju je kasno sinoć nastavljena policijska represija i brutalna zloupotreba državnih organa i resursa u cilju zastrašivanja građana, kako bi se zataškala afera kupovine glasova i pokušao izbornim inžinjeringom namaknuti petnaesti mandat koaliciji „Za novi početak“.

Tako je, kasno sinoć, policija pretresala kuću A.A. budući da je očito on jedan od ,,osumnjičenih” za otkrivanje teškog krivičnog djela kupovine glasova koju su vršili lideri koalicije „Za novi početak“. Ne bi nas čudilo da državni i lokalni moćnici, trgovci glasovima, postanu još nekakve žrtve?!

Koliko beskrupulozno se zloupotrebljava policija u Ulcinju, i kakva tortura vlada u režiji Dritana Abazovića govori i činjenica da se ne preza ni od kršenja osnovnih ljudskih prava i ugrožavanja vjerskih osjećanja jer je premetačina izvršena u toku iftara.

Ipak, zaludu vam je sve. Vlast osvojiti nećete, prezreni ste od strane Ulcinjana, a Demokratska partija socijalista će insistirati da se ovaj slučaj, kao i sve druge zloupotrebe, rasvijetle do kraja i da se kazne počinioci krivičnih djela i svi oni koji u političke svrhe zloupotrebljavaju državne resurse i funkcije.“

  • 1

    Radio