Dabović:“ Predstavnici Vlade nisu našli zashodno da se jave domaćinu kuće, ne odlazim tamo gdje nisam pozvan“

Prej tvteuta12:36 18 Avgust 2021

Predsjednik Opštine Ulcinj Aleksandar Dabović reagovao je nakon posjete potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića, ministra ekonomskog razvoja Jakova Milatovića, direktora UIP Ilira Harasanija i čelnika JP „Morsko dobro“ Omera Bajraktrarija.
Naime, on se oglasio na svom zvaničnom fejsbuk nalogu, gdje je, između ostalog kazao da nije otišao na sastanak sa pomenutim čelnicima, jer nije bio pozvan. Njegovu objavu prenosimo u cjelosti:
„Nadam se da su se predstavnici Vlade lijepo proveli u našem gradu. Uvijek su dobrodošli!
Jako me raduje činjenica što su predstavnici Vlade našli vrijeme da dodju i posjete Ulcinj tokom ove uspješne turističke sezone.
Vrlo rado bih se odazvao pozivu da ga je bilo. Na žalost, predstavnici Vlade nisu našli za shodno da se domaćinu kuće jave i to služi njima na čast.
Ja sam vaspitan tako da ako nisam pozvan onda se i ne pojavljujem.
Nadam se da će i održati i neka obećanja koja su data.
-Da će izgraditi Kino salu i vrtić iako su te stavke izbrisali iz kapitalnog budžeta.
-Da će zaštiti Valdanos od devastacije iako nijednim članom Zakona o otklanjanju posljedica oduzimanja imovine u uvali Valdanos nije predviđena zaštita Valdanosa.
-Da će Morsko dobro da investira u Ulcinju iako odbijaju da potpišu ugovor kako bi se zaleđe Velike plaže očistili tokom ove sezone kako su se sami i uvjerili da je rekordna.
Svakako nadam se da su se lijepo proveli u našem gradu i da će ga i češće posjetiti jer mi itekako imamo šta da ponudimo.
I sledeći put neka me slobodno pozovu, neka se ne plaše“, stoji u objavi.

  • 1

    Radio