SliderMN Više

Dabović:“Morsko Dobro da najozbiljnije pristupi razmatranju primjedbi građana zbog uređenja skele“

Prej tvteuta09:55 7 Mart 2022

Predsjednik Opštine Ulcinj Aleksandar Dabović poručio je na svom fejbsuk profilu da je primio peticiju građana Ulcinja koji se ne slažu sa načinom na koji JP „Morsko dobro“ planira da uredi prostor velike skele na Maloj plaži.

„Građani ističu da je predvideni projekat skandalozan jer je neodrživ i posve neprilagođen prirodnim uslovima koji vladaju na prostoru Skele. Po mišljenju naših sugrađana, riječ je o još jednom projektu J.P. Morsko dobro u Ulcinju koji je osuđen na propast.  Pritužbe i mišljenje sugrađana razmotriću sa najvećom, dužnom pažnjom i odgovornošću i preduzeti potrebne akcije shodno svojim nadležnostima“, poručuje Dabović.
Od je podjsetio na ono, što bi kako tvrdi, moralo biti jasno.

„Niko bolje od Ulcinjana ne zna šta je Ulcinju potrebno. Kao i šta nije potrebno. Svaki pokušaj nametanja rješenja suprotno mišljenju i volji Ulcinjana završio je neuspješno.  Tražim od Javnog preduzeća Morsko Dobro da najozbiljnije pristupi razmatranju njihovih primjedbi i zabrinutosti, i da osigura što širu participaciju građana i lokalnih institucija u realizaciji ovog projekta“, navodi se u objavi.

  • 1

    Radio