Aktuale Më shumë

Cakuli: 10 shkurti afati i fundit për paraqitjen e ofertave për plazhe

Prej tvteuta10:00, 20 Janar 2016

Deri me daten 10 shkurt eshte afati i fundit per te paraqitur ofertat per qiramarrjen e plazheve , ne tender kete vit jane 37 plazhe te teritorit te komunes se Ulqinit.

Kryetari i keshillit drejtues te te mirave detare Xhaudet Cakuli tha se perparesi kane qiramaresit e viteve te kaluara. Ofertat për qiramarrje mund të jepen çdo ditë pune prej ores 8:30 deri në ora 15:00. Duke qendruar ne zonat me te shfrytezueshme te komunes se Ulqinit , cmimet per kompenzim ne shtepizat ne bune jane te larta dhe te pa perballueshme sidomos per peshkataret , per kete arsye Cakuli deklaroi per televizionin Teuta se do te zbresin cmimet.  Ndersa te gjithe peshkataret te cilet kane te pa shlyer borxhin e vitit 2011 jane te liruar nga ai.

  • 1

    Radio