Aktuale Më shumë

Zjarrëfiksit 30% rroga më të larta

Prej tvteuta17:33, 15 Nëntor 2016

Në mbledhjen e djeshmë të Kuvendit Komunal u miratua propozimi i ekzekutivit që punonjësit e Shërbimit të mbrojtjes dhe shpëtimit të kenë paga 30% më të larta se ato aktuale, pasi përballen me rrezikshmëri të lartë në punë.

Propozimi u miratua me asnjë votë kundër dhe dy të përmbajtur. Vazhdimi  i mbledhjes së Kuvendit Komunla, në të cilën do të diskutohen pikat tjera është caktuar për ditën e mërkurë në ora 11.00.

  • 1

    Radio