Politikë Më shumë

Zaev: Do të kemi bashkëpunim me partitë opozitare shqiptare

Prej tvteuta10:08, 16 Shtator 2016

Lideri i LSDM-së, Zoran Zaev  pohon se partia e tij gjithsesi se do të ketë bashkëpunim me opozitën shqiptare.Sipas tij vetëm parashtrohet pyetja se a do të garojnë së bashku në koalicion, para zgjedhjeve ose jo.Ai gjithashtu tha, se të gjitha partitë opozitare shqiptare së bashku kanë më shumë mbështetje se sa BDI-ja dhe PDSH-ja së bashku dhe kjo paraqet anen kualitative  në arenën politik në Maqedoni si dhe eshte nje risi.“Fronti opozitarë do të krijohet.

Do të përbëhet nga të gjithë ne kundër VMRO-DPMNE-së,  do të jetë front opozitarë i përbërë nga LSDM-ja me partitë opozitare së bashku, partitë shqiptare të vogla opozitare së bashku, po ato nuk janë më parti të vogla, ata udhëheqin në bllokun shqiptarë, së bashku”,Gjithsesi se ky studim do te efektiv, do të na tregoj nese do te realizohet bashkpunimi, se a duhet të paraqitemi së bashku apo jo”, perfundoi Zaev.

  • 1

    Radio