Kulturë Më shumë

Vukçeviq kryetar ri i Akademisë së shkencave dhe arteve (CANU)

Prej tvteuta17:50, 19 Korrik 2016

Në Kuvendin zgjedhor të Akademisë së shkencave dhe arteve të Malit të Zi, është zgjedhur edhe kryetari i ri i këtij institucioni. Këtë detyrë në mandatin e ardhshëm do ta kryej Dragan Vukçeviq,  shkruan në faqen zyrtare të akademisë. Poashtu në Kuvend u zgjodhën edhe strukturat udhëheqëse për periudhën prej viti 2016 deri në vitin 2020. Për nënkryetar ëtë akademisë janë zgjedhur Dragan Borozan dhe Ljubisha Stankoviq, kurse për sekretar të përgjithshëm Dragan Radonjiq. Mandati i udhëheqësisë së re të akademisë  do të fillojë nga data 1 gusht.

  • 1

    Radio